ÖSTERSUND MED OMNEJD

Vi får ditt
företag att växa.

Behöver du växter till ditt kontor, din bostadsförening, gemensamma grönytor eller en park? 

Vi erbjuder företag ett stort urval växter för både utomhus- och inomhusmiljöer. Vi har lång erfarenhet, är mycket kunniga och har många nöjda kunder.

Företags­konto

Högsta kvalitet

Jämntlands anpassat

Stort utbud

Hämta i butik

Lokal specialist på växter och trädgård

Brett utbud med jord, träd, buskar och blommor för alla miljöer. Hittar du inte vad du söker kan du beställa kompletterande storlekar eller dyl. hos oss.

Vi producerar mycket av våra utomhusväxter själva så att de håller högsta kvalitet och är härdade för Jämtland/Norrländskt klimat.

Du får snabbt och enkelt en offert av oss och växterna hämtas i butiken. Vill du hjälp med planering och skötsel av växter så har vi partners om kan lösa det.

Gröna växter skapar trivsel, trygghet och glädje för alla. Med snart 50 års erfarenhet av handelsträdgård i Jämtland har vi många nöjda kunder och vet vad som fungerar för företag och andra verksamheter.

Fyll i din mailadress så skickar vi produktbladet i vändande mail.
Notera att du även kan beställa andra storlekar på träd och buskar. 

Genom att fylla i din e-post godkänner du att Växtvaruhuset lagrar din kontaktinformation.

  Utomhus­

  Vi erbjuder allt från jord, träd och buskar till ettåriga växter/perenner, sommarblommor och utomhuskrukor. Våra växter är särskilt utvalda för det Jämtländska klimatet och passar  perfekt till en välkomnande entré, prunkande innergårdar eller olika gröna oaser.

  Inomhus­

  Vi erbjuder allt från … till kaktusar, krukor och presentartiklar. Stora och små växter. Vårt urval matchar de flesta behov inomhus och bidrar till att skapa trivsel och välbefinnande året runt.

  "50 års erfarenhet och
  växter av högsta kvalitet!"

  - Citat från trädgårdsarkitekt

  Kontakta oss.

  Kul att du och ditt företag vill växa med oss! Här kan du fyll i dina uppgifter och vad du är intresserad av så hör vi av oss inom kort.

   Vi har funnits sedan 1976

   Med en stor kärlek för växter och gårdsliv har Växtvaruhuset bedrivit sin verksamhet sedan mitten av 70-talet. Växtvaruhuset rymmer både växtproduktion och en trevlig gårdsbutik med inredning och plantor till försäljning. Butiken finner du i Odensala, Östersund. Vi håller öppet hela säsongen från mars till december.
   Varmt välkommen till oss!