ÖSTERSUND MED OMNEJD

Vi får er verk­samhet att växa

Låt oss ta hand om ert offentliga rum. Vi förser er med både inomhus- och utomhusväxter – oavsett om det är till ett kontor, en bostadsförening, gemensamma grönytor eller en hel park. 

På Växtvaruhuset har vi lång och bred erfarenhet av växter och att jobba med olika företag och verksamheter. Vi har ett stort urval av växter och väljer aktivt de som bäst klarar av det Jämtländska klimatet.

Företags­konto

Högsta kvalitet

Jämtlands anpassat

Stort utbud

Hämta i butik

Lokal specialist på växter och trädgård

Kom till oss på Växtvaruhuset och ta del av vårt stora utbud av växter för många olika miljöer. Oavsett om det gäller ett företag eller annan verksamhet, så hjälper vi er att förse det offentliga rummet med vackra kvalitetsväxter.

Vi producerar själva flera utomhusväxter för att uppnå högsta möjliga kvalitet och väljer noga ut växter som ska klara förutsättningarna i vårt Jämtländska klimat.

Fråga oss gärna om en offert, och är det något som inte skulle finnas hemma så kan vi snabbt beställa det. Leveransen hämtar ni sen enkelt i butiken. Önskar ni hjälp med att planera upp ytan, plantera, eller med skötsel av växterna, så kan vi rekommendera lokala samarbetspartners som hjälper till.

Med snart 50 års erfarenhet av att driva handelsträdgård i Jämtland har vi många nöjda kunder och vet vad som fungerar för företag och andra verksamheter. Kom ihåg – levande gröna växter skapar trivsel, trygghet och glädje för oss alla!

Fyll i er mailadress så skickar vi produktbladet i vändande mail.
Notera att ni även kan beställa andra storlekar på träd och buskar. 

Genom att fylla i er e-post godkänner du att Växtvaruhuset lagrar er kontaktinformation.

  "På Växtvaruhuset är de positiva och enkla att samarbeta med. Dessutom har de Östersunds bästa utbud av utomhusväxter som håller sig fina länge. Vi rekommenderar gärna Växtvaruhuset!”

  Jörgen Marcusson, Kyrkogårdschef
  Häggenås-Lit-Kyrkås församling

  Utomhus­

  Vi erbjuder allt från träd, buskar, perenner och ettåriga växter, till utomhuskrukor och jord. Våra växter är särskilt utvalda för det jämtländska klimatet och passar perfekt till en välkomnande entré, prunkande innergårdar eller gröna oaser.

  Inomhus­

  Vi erbjuder allt från stora bladväxter och kaktusar, till krukor och presentartiklar. Önskar ni ge grönska åt en yta med en stor växt eller söker ni blommande krukväxter? Vårt urval matchar de flesta behov och bidrar till trivsel och välbefinnande året runt.

  ”Vi har ett långvarigt och gott samarbete med Växtvaruhuset. Där beställer vi många av de växter vi behöver och får dem levererade när vi önskar.”

  Matthias Swedin, Platschef
  Toréns Entreprenad i Östersund

  Kontakta oss

  Kul att just er verksamhet vill växa med oss! 

  Här kan ni fylla i era uppgifter och vad ni är intresserade av, så hör vi av oss inom kort.

   Vi har funnits sedan 1976

   Med en stor kärlek för växter och gårdsliv har Växtvaruhuset bedrivit sin verksamhet sedan mitten av 70-talet. Växtvaruhuset rymmer både växtproduktion och en trevlig gårdsbutik med inredning och plantor till försäljning. Butiken finner du i Odensala, Östersund. Vi håller öppet hela säsongen från mars till december.
   Varmt välkommen till oss!